Makelaar Hoogkerk

De wijk hoogkerk is eigenlijk een dorp in het westen van de stad Groningen. Voordat het een wijk werd was het een zelfstandig dorp. Hoogkerk is een wijk wat erg centraal gelegen ligt en daarom steeds meer in trek is. Ook worden er regelmatig huizen aangeboden in deze mooie wijk. Makelaar Hoogkerk weet precies welke huizen er te koop zijn en welke mensen graag in deze wijk willen wonen. Wij kunnen jou helpen om de eerste oriënterende stap te zetten, wanneer je je huis wilt kopen of verkopen.

Naast dat wij je kunnen helpen dit proces op gang te brengen, kunnen we je ook op andere manieren van dienst zijn. We kunnen je voorzien van alle informatie die er nodig is om jou aan een nieuwe woning te helpen of om jou te helpen je woning te verkopen. Onze makelaars kennen alle ins en outs van deze wijk en wat er wel en niet nodig is om dit proces zo snel en goedkoop mogelijk te doorlopen. Ook hebben we verschillende soorten diensten die we aanbieden; van alleen de broodnodige informatie geven tot het geheel overnemen van het koop- of verkoopproces. Makelaar Hoogkerk is dus van alle markten thuis en de juiste start wanneer je een huis wilt kopen of verkopen!

Hoogkerk: wonen aan het Hoendiep

Hoogkerk is een wijk die er al best wel een tijdje staat. Tot het jaar 1969 was deze wijk nog een zelfstandige gemeente. Daarna is deze overgegaan in een wijk van de stad Groningen. De naam Hoogkerk betekent ‘hoog gelegen kerk’. Het heet zo om zich te onderscheiden van het nabijgelegen ‘laag gelegen kerk’, het dorp Leegkerk. Door de jaren heen zijn er in de stad Groningen zoveel nieuwe woningen gebouwd dat Hoogkerk eigenlijk is vastgegroeid aan de rest van de stad. Makelaar Hoogkerk kan jou helpen snel een huis te kopen of je oude huis te verkopen in deze prachtige wijk.